Hvad er et dødsbo?

06 april 2020 astrid_pedersen

Et dødsbo er betegnelsen for en afdøds persons jordiske gods – altså alt materielt, som den afdøde har efterladt sig i sin tidligere bolig. Når en person dør, skal alle møbler og øvrigt indbo samt løsøre, husgeråd og personlige ejendele ryddes ud af boligen, så at denne kan komme videre i systemet. Enten ved udlejning, eller ved salg, så eventuelle arvinger kan få realiseret værdien af boligen.

Kan jeg få hjælp til rydning af et dødsbo?

Er du eneste efterlevende efter en nyligt afdød slægtning, og står du således alene med alle de opgaver, som knytter sig til dødsfaldet? Så er det en god idé at få assistance fra professionelt hold.

For eksempel vil en dygtig advokat med speciale i skifte og arve ret kunne hjælpe dig med alle formalia, for eksempel fordeling af arv og gæld. En bedemand vil være til stor hjælp i forbindelse med selve begravelsen eller bisættelsen – og til hjælp ved rydning af dødsbo kan du kontakte en professionel marskandiser.

Du bør altid vælge en marskandiser, som har beføjelser til håndtering ad dødsbo i form af en gyldig autorisation. På den måde er du sikker på en sober og respektfuld behandling, som følger alle professionelle og etiske retningslinjer inden for området. Derfor er det tilrådeligt at gå efter en marskandiser med mange år på bagen og et solidt renommé.

Hvor finder jeg en dygtig marskandiser til rydning af dødsbo i København?

Hvis dit afdøde familiemedlems sidste bolig er beliggende i København, og du har brug for kvalificeret hjælp til vurdering og tømning af vedkommendes dødsbo, kan du med fordel kontakt Marskandiseren i Store Kongensgade. Marskandiseren i Store Kongensgade har næsten fire årtiers erfaring med rydning af dødsbo, og tilbyder gerne sin hjælp på dine betingelser.

Hos Marskandiseren i Store Kongensgade er du garanteret en diskret behandling og en fair pris for dødsbo – læs mere på https://www.dødsbo-rydning.dk/ 

Flere Nyheder