Hvad er fordelene ved at bruge en professionel massør?

Hvad er fordelene ved at bruge en professionel massør?

februar 26, 2021 Slået fra Af astrid_pedersen

Der er mange fordele ved at lade en uddannet massør forestå din massage frem for at overlade denne til en massagepistol eller en massagestol.

En dygtig massør er nemlig først og fremmest et levende mennesker som har føling med din krop gennem sine veltrænede hænder. Og en meget stor del af de godgørende virkninger ved massage hænger sammen ved den tætte hud kontakt mellem massør og klient.

Hvor kan jeg gå til massør i København?

Hos Kaatsu Massage finder du de mest kompetente og veluddannede massører nær dig. Kaatsu Massage har til huse i København og på Frederiksberg hvorfra de dygtige fysiurgiske massører tilbyder alle former for massage, særligt tilrettelagt hver enkelt klient.

Når du booker en massage hos Kaatsu Massage behøver du ikke tænke så meget over hvilken form for massage du beslutter dig for. Din Kaatsu Massage massør vil nemlig altid kunne tilrettelægge netop din massage session så den matcher din krops behov og dine ønsker til hårdhed eller massage metode.

Hvis du en dag har brug for en dyb bindevævs massage er din massør med 100% sikkerhed klar til at give den gas og ælte dig godt igennem fra top til tå. Og er du mere til en blid wellness massage som kan få dig til at slappe af og glemme dagens trængsler er det sådan én du får.

Kaatsu Massage massørerne er samtidig kendt for at kunne kombinere de forskellige metoder og teknikker så de passer præcis til din krop og dine individuelle fysiske dispositioner, for eksempel sports skader og medførte skavanker. Derfor er det en god idé at vælge Kaatsu Massage som din faste massør i København. Jo flere massage sessioner du får hos den samme massør, des bedre vil han eller hun lære dig og din krop at kende. Og så bliver massagen blot endnu bedre og mere effektiv.

Book tid til massage på kaatsumassage.dk.