Hvem anbefalede dig maleren fra Helsinge i sin tid?

12 februar 2022 anders_lundtang_hansen

editorial

Du har gladeligt benyttet dig af https://malerhelsinge.dk/ til mange forskellige opgaver gennem tiden.

Du er endda på fornavn med dem, som der er ansat der, fordi du efterhånden har haft alle ansatte fordi din bolig på et tidspunkt, og du bliver endda begejstret, hvis det er en ny, der kommer ud, så du lige må lære vedkommende lidt at kende.

Og det er ikke bare i din nuværende bolig, at du har haft brug for disse malere, for det har sådan set været i forbindelse med mange forskellige boligsituationer.

Faktisk tænker du dårligt over det, når du bestiller din maler herfra, for det er dem, du har brugt så tit, at du faktisk tvivler på, at du nogensinde har benyttet dig af andre – for de er bare så gode til deres arbejde!

Nogle gange har det endda overrasket dig, at du har bestilt dem, selvom du boede langt væk fra, hvor de holdt til, for det er bare en vanesag for dig at ringe til dem.

maler helsinge

Tak den eller dem, som anbefalede dig maleren i Helsinge

Du skal virkelig grundigt tænke dig om for at komme i tanke om, hvem der lige foreslog dig, at du skulle benytte det her malerfirma.

For du mener ikke, at du rent faktisk søgte efter den, så det må have været en, som du havde tillid til, der anbefalede dig denne maler.

Måske snakker du endda ikke med vedkommende længere, men det kunne være sjovt at finde ud af, om vedkommende stadig benytter sig af samme malerfirma, som du stadig gør det.

Det er jo en tak værd, så meget som de har hjulpet dig gennem tiden.

Du regner endda med at benytte dem resten af livet, hvis det kan lade sig gøre, for hvorfor skifte, når arbejdet er så godt udført her?

Flere Nyheder