Hvor svært er det lige at lave fugning?

18 maj 2020 anders_lundtang_hansen

Man kan være ret så skråsikker i sin overbevisning om, at sådan noget med at fuge, det kan da ikke være så svært.

Måske har man set andre gøre det, eller man har set det i TV, så man tænker, at det jo er markant lettere at gå til at gøre, end hvis man for eksempel skal bygge et møbel eller lignende.

Her er der jo egentlig blot tale om en enkelt opgave, som man så skal udføre i længere perioder, og selvom man måske får en træg start, så er man vel snart så erfaren, at det går hurtigere og bliver gjort ordentligt samtidig.

Men sådan er der jo så mange ting, der ser forholdsvis nemme ud på papiret, men når man så kommer ned i det praktiske, så kan man godt se, at der er mange mellemregninger, som de ikke viser i TV, hvor man bare ser, at de gør sig parate, er undervejs med arbejdet, og så er de færdige.

For det første er der jo mange klippetricks i sådan noget TV, og desuden er det jo fagfolk oftest, der laver den slags.

Så man står måske pludselig med en uoverkommelig opgave, som man egentlig troede, man lige kunne klare på en eftermiddag, men efter et døgn er man dårligt kommet i gang med arbejdet.

Det kan begynde at genere en, at man satte så meget i værks, som man nu må se i øjnene, at man ikke ejer evnerne og måske tålmodigheden til at afslutte.

Skulle man endelig nå dertil, hvor man reelt forsøger sig med arbejdet, indser man hurtigt, at det rent faktisk kræver ekspertise og erfaring at kunne gøre det godt nok – og sådan en person er man ikke.

Derfor er der jo en grund til, at man får fagfolk til at udføre fugning for en, og det kan være ved https://www.mjofacdeudkrads.dk/ 

Flere Nyheder