Hvordan kan en bedemand hjælpe mig med begravelses forberedelser

01 oktober 2019 admin

Når du vælger at alliere dig med en dygtig bedemand ved et dødsfald, får du god og solid hjælp til at overskue alle de praktiske opgaver i forbindelse hermed. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor mange af opgaverne, du selv ønsker at udføre, og hvilke, der skal overdrages til bedemanden.

Ud over den indledende håndtering og klargøring af afdøde samt transport i rustvogn, vil en dygtig bedemand kunne bistå i udførelsen af andre praktiske gøremål i forbindelse med dødsfaldet og bisættelsen. Det kan for eksempel være udfærdigelse og publicering af dødsannonce eller booking af restaurant eller selskabslokaler til gravøl eller reception.

Hvor finder jeg en kompetent bedemand i Struer eller Lemvig?

Hvis begravelsen eller bisættelsen af din afdøde pårørende skal foregå fra en kirke eller fra et kapel i Struer, Lemvig eller nærmeste omegn, bør du vælge en bedemand, som har et solidt lokal kendskab i dette område. Når du vælger en bedemand, som er kendt i omegnen, og som har god kontakt til præst og kirkekontor i den kirke, fra hvilken bisættelsen skal foregå, vil arrangementet alt andet lige forløbe mere gnidningsfrit. Det samme gælder for din bedemands kendskab til andre relevante instanser og faciliteter i lokal området, for eksempel kroer, gæstgiverier eller restauranter, som kan lægge lokaler og bespisning til en efterfølgende minde ceremoni (for eksempel gravøl, frokost eller reception).

Da de praktiske opgaver i forbindelse med begravelse eller bisættelse skal udføres inden for ganske kort tid, er en lokalt baseret bedemand eller bedemands forretning en ubetinget fordel. Derfor kan du eksempelvis vælge at benytte dig af de dygtige bedemænd hos Krabbes Bedemandsforretning. Krabbes Bedemandsforretning er medlem af Danske Bedemænd, hvilket er din garanti for en respektfuld, diskret og professionel behandling som opfylder alle de etiske retningslinjer udstukket af Danske Bedemænd.

Læs mere, og kontakt Krabbes Bedemandsforretning, på krabbes.dk

Flere Nyheder