Hvorfor skal jeg gå til massage?

26 februar 2021 astrid_pedersen

Der er faktisk kun gode grunde til med jævne intervaller at lægge sig på massørens briks og lade sig ælte godt og grundigt igennem. Først og fremmest giver du din krop en vel fortjent pause fra de fastlåste stillinger som ofte kendetegner hverdagens arbejdsliv.

Vi har en tendens til at indtage samme arbejdsstilling dag ud og dag ind og overbelaste de samme muskler mens andre slet ikke bliver brugt. Dette kan give anledning til spændinger og smertefulde myoser som stjæler vort overskud i hverdagen og tærer på ressourcerne. Og dette kan afhjælpes med regelmæssig massage.

Hvor kan jeg få en god massage i Valby?

Hvis du er bosiddende i det københavnske – for eksempel Valby, Vanløse, Frederiksberg eller nærmeste omegn – kan du med fordel vælge Charlotte Birch Christensen fra Harmoni & Balance som din massør.

Charlotte Birch Christensen har mange års erfaring som krops behandler og kan hjælpe med alt fra problemer med bevæge apparatet til muskelspændinger, inflammeret bindevæv og stress symptomer. Du er i sikre og professionelle hænder hos Charlotte Birch Christensen som igennem mange år har behandlet både børn og voksne i sin lille klinik Harmoni & Balance i Valby.

Hos Charlotte Birch Christensen vil du altid kunne slappe 100% af og nyde blandingen af blide og hårde strøg og tryk som genskaber den sunde cirkulation i kroppens væv og hjælper den med at bortskaffe de ophobede affalds stoffer.

Du vil føle dig som en helt ny person efter en behandling hos Charlotte Birch Christensen. Og med regelmæssige massage behandlinger hos Harmoni & Balance vil du kunne få langsigtede effekter at føle i form af bedre nattesøvn, mere overskud i hverdagen, og en krop der er fri for spændinger og ubehag.

Du kan bestille tid til en velgørende massage hos Charlotte Birch Christensen fra Harmoni & Balance via hjemmesiden harmoni-balance.dk.

Flere nyheder