Kage til din næste fødselsdagsfejring

27 februar 2021 Simone B

Fødselsdag kræver kage

I mange menneskers optik kan man simpelthen ikke sige fødselsdag uden også at sige kage. Når vi fylder år, skal der gerne gøres lidt ekstra ud af det hele, og dette gælder nok især for børnenes vedkommende. Fødselsdage er noget helt særligt for familiens yngste, som glæder sig i ugevis og tit har en masse idéer og ønsker til, hvordan den særlige dag skal forløbe. Øverst på ønskelisten står måske en helt særlig slags kage. 

Kagemænd- og koner til børn og barnlige sjæle

En klassisk fødselsdagskage som aldrig går af mode er naturligvis kagemanden og kagekonen. I årevis har denne type kage været fast inventar ved fødselsdage og andre slags fejringer hos børn og barnlige sjæle, og dette er med god grund. Formen gør den sjov og personlig, den fås i flere forskellige smage og så kan den bestilles ude, så du ikke selv skal stå med bøvlet oveni alt det andet, der også skal ordnes i forbindelse med fest og fejring. 

Hos KonditorBager Højene kan du vælge mellem et varieret udvalg af kagemænd- og koner, så kagen passer til netop dine (og dit barns) ønsker. Vælg mellem fire forskellige slags kagebund i form af brunsviger, wienerbrød, hindbærsnitte og en helt klassisk chokoladekage. Priserne er særdeles overskuelige og spænder mellem 160 og 190 kroner for kager til ti personer. Hvis I er flere, laves kagerne også til 20 personer. Alle kagerne pyntes naturligvis flot, og der er mulighed for at få fødselsdagsbarnets navn eller anden tekst skrevet på. Bageren tilbyder desuden bestilling af pålægskagemand i forskellige størrelser, hvis I er mere til det. 

Du kan se meget mere til den fine kagekone og kagemand i Hjørring her, hvor du også kan bestille kagen til din næste fødselsdagsfejring. Ved bestilling inden klokken 21 er kagen allerede klar til afhentning den efterfølgende dag. 

Flere Nyheder