Kan din blomsterlevering nå frem fra butikken sammen dag?

27 juli 2021 anders_lundtang_hansen

Noget af det, man godt kan savne, når man handler over nettet, er den direkte kontakt med personalet nede i butikken, så man får den direkte, menneskelige kontakt.

Det er klart, at hvis man har en onlineafdeling også eller udelukkende har butik på nettet, så kan man om muligt ringe og skrive til butikken for at få hjælp.

Men kunderne kan måske få en fornemmelse af, at de retningslinjer og betingelser, der står anført på hjemmesiden, er mejslet i sten, så det ikke er noget, som der kan ændres ved.

Det kunne for eksempel være ved, at man skal sende en butik blomster til en anden person, hvorfor man lige vil lave en bestilling over nettet, da det er nemmest for en, for man har travlt, og den skal helst frem i dag.

Så vil man jo helst have at gøre med en forretning som en blomsterbutik på Østerbro, der åbner op for, at de vil yde den service og gøre deres for, at buketten kan komme frem.

Blomsterbutikken går det ekstra skridt for din skyld

Man kan jo støde på en del af de blomsterbutikker, hvor de for eksempel skriver, at hvis man bestiller efter et givent tidspunkt, så kommer buketten ikke frem samme dag.

Det kan være, at det bare er sådan, det er, for personalet skal heller ikke stresse for meget, men en given dag er der måske tid nok til, at man kan gøre det ekstra for at gøre kunden glad.

Derfor er det rart at vide, at der er dem, som der vil gøre deres for, at din ønskede buket kan komme frem hurtigst muligt, hvis det nu er nogle vigtige blomster.

Det kan være den fødselsdag, man har glemt; man får nys om en bisættelse, som man gerne vil vise sin respekt ved, eller en helt anden anledning, hvor den buket gerne skal komme frem samme dag.

Flere Nyheder