Kan man bestille en gardinbus?

30 juli 2020 anders_lundtang_hansen

Det er sådan set det hovedsagelige, du kan gøre med en gardinbus, at det er muligt at bestille den ud til dig med gardiner med videre, som du skal bruge.

Hvis du derimod skal bruge en gardinbus i din forretning, hvis du er ved at åbne et nyt gardinfirma, eller du bare har mod på at ekspandere din forretning, så er det nok mere en forhandler af køretøjer, som du skal have fat i.

For gardinbussen er jo ikke ligesom den velkendte bil, der kører rundt og sælger is og alarmerer hele nabolaget om, at nu er den nået til din egn og håber at tjene ind på den måde – selvom der er kommet salg på nettet hos dem også, så er der bare noget nostalgisk ved at købe is, når bilen ankommer.

Gardinbussen kører ikke rundt og håber på at støde på kunder, der gider købe noget, som de har liggende. Der er nok heller ikke den store chance for, at de lige har noget med, som du gerne vil købe.

Her skal du nok nærmere ned i forretningen, hvor bussen hører til, og se, om der er noget hos dem, som du gerne vil købe – og så kommer gardinbussen eventuelt ud med det til dig!

Måske er du dog heldig, at gardinbussen har har nogle stofprøver i sig, når den er ude at køre, som du kan tage at føle på for at få en fornemmelse for, om det er det materiale eller farve, som du er ude efter.

Men som nævnt skal man så praje gardinbussen, og det er jo ikke ligefrem noget, som man ser ske så tit. Den er ofte på vej fra det ene sted til det andet med en deadline, så den ikke bare sådan lige kan gøre stop undervejs.

Man kan også selvfølgelig selv tage sine gardiner med, når man køber dem ude i butikken, så man ikke behøver have gardinbussen ud til en.

Flere Nyheder