klimavenlig køleservice til landbruget

05 april 2020 astrid_pedersen

Leder du efter en måde hvorpå du kan sænke dine udgifter til opvarmning eller nedkøling – og samtidig skåne miljøet? Så bør du konsultere eksperter på området for at finde den bedste og mest holdbare løsning, som kan spare dig for en masse omkostninger i det lange løb. Er du bosat omkring Give eller vejle, kan du med fordel kontakte Give Køleservice.

Hvilke services yder Give Køleservice?

Give Køleservice udfører opgaver i forbindelse med køleservice for såvel private som for erhvervs kunder, fortrinsvis i området omkring Vejle. Disse opgaver inkluderer montering og installering af køleservice elementer i landbruget, inden for industri og produktion, i erhvervs virksomheder og på kontorer, og selvfølgelig i private boliger.

Sidst nævnte kategori inkluderer de populære varmepumper, som leverer billig og miljø rigtig varme til private hjem over hele landet – og som lige for tiden er det mest klima venlige alternativ til de konventionelle opvarmnings former.

Køleservice til landbrug hos Give Køleservice

Som landmand kan du optimere energi forbruget i din produktion ved hjælp af et effektivt og gennemtænkt køleanlæg. Uanset om du i din bedrift har eksempelvis mælkeproduktion, gylle anlæg og stalde, eller om du dyrker plante avl og afgrøder, har du gode muligheder for at genanvende en del af den varme, som udledes gennem de forskellige aktiviteter.

Du kan for eksempel bruge en varmepumpe til at opsamle overskudsvarmen fra dine besætnings stalde og anvende denne til at producere varme til opvarmning af stuehusets brugsvand og cirkulations vand. Du kan kombinere kartoffelkøling med et smart jordvarme anlæg – eller du kan tilkoble dit malknings anlæg til en varmepumpe, som opvarmer dit stuehus.

Give Køleservice har mange års erfaring med innovative løsninger på såvel opvarmning som nedkøling, og har leveret køleservice til landbruget igennem lige så mange år. Du kan læse mere om Give Køleservices ydelser på gkservice.dk

Flere Nyheder