Kloakservice – når du har brug for hjælp til det beskidte arbejde

20 januar 2021 astrid_pedersen

Ejer du et hus, er du selv ansvarlig for vedligeholdelse og reparation af de kloakrør, som løber under din matrikel. Derfor er det en god idé at have kontakt til en dygtig autoriseret kloakmester, som kan hjælpe dig med såvel rutinemæssig rensning af rørene som i forbindelse med akut opståede problemer. Og til dette formål kan du med stor fordel vælge Vesthimmerland Kloakservice.

Hvem er Vesthimmerland Kloakservice?

Vesthimmerland Kloakservice er din lokale kloakmester hvis du er bosat i Vesthimmerland eller den øvrige del af det nordlige Jylland, for eksempel området omkring Hobro, Viborg, Skals, Aalestrup, Farsø, Mariagerfjord, Rebild, Tjele, Løgstør, Ranum, Rønbjerg, Aars, Hornum, Fjerritslev, Aalborg, Brovst, Hvalpsund, Ærtebølle, Gøttrup, Klim, Svinkløv, Slettestrand, Hjortdal eller Nibe. Du kan trygt kontakte Vesthimmerland Kloakservice hvis du har problemer med dine kloak anlæg uanset om disse skyldes slitage, rotte angreb eller tilstopning af kloak rørene.

Vesthimmerland Kloakservice fikser alle problematikker og sørger for at dine kloakker er behørigt renset op og skader udbedret på forsvarlig vis. Du kan få hjælp til alle former for kloak arbejde, her under slamsugning, tømning af septik tank eller nedsivnings anlæg, nedlæggelse af omfangs dræn eller faskine, opsætning af rottespærre og selvfølgelig reparation af defekte kloak ledninger. Det sidste sker ved hjælp af enten punkt reparation eller strømpeforing – en metode hvor det ikke er nødvendigt at grave hele haven op for at kunne udføre en sikker og holdbar udbedring af skader på kloak ledningerne.

Hos Vesthimmerland Kloakservice er du garanteret en professionel service i øjenhøjde som tager udgangspunkt i dine ønsker og selvfølgelig dit kloak anlægs tilstand og beskaffenhed. Og så sidder de dygtige medarbejdere hos Vesthimmerland Kloakservice klar til at hjælpe dig hele døgnet rundt, skulle der opstå en skade eller en læk på et kloak rør uden for kontor tid.

Du kan læse mere om Vesthimmerland Kloakservice og virksomhedens kloakservice i Aalestrup på hjemmesiden vesthimmerlands-kloakservice.dk.

Flere Nyheder