Kom til italiensk aften på restaurant i Silkeborg

03 marts 2021 emilie_jacobsen

Er du vild med det italienske køkken, er et af de steder, som du helt sikkert bør kende i Silkeborg, restaurant Piaf. De er inspireret af det sydfranske og italienske køkken, og du kan derfor finde nogle utrolig lækre retter hos dem. Det kan du både gøre, når du kommer som almindelig gæst i deres restaurant i Silkeborg, når du bestiller mad ud af huset, og når du kommer til et af deres særlige events med fokus på italiensk mad. 

Til deres italienske aften bliver der serveret hele fem lækre retter af udsøgt kvalitet. Alle retter stammer fra det italienske køkken, og du får derfor blandt andet ravioli, risottokugler og flere retter med fisk og en ret med vildsvin. Det er virkelig et bombardement af smags sansen. 

Udover den lækre mad er der til den italienske aften også sørget for virkelig lækker vin til. Du får også mulighed for at smage fem forskellige italienske vine, der er perfekt afstemt til de fem retter. Der er derfor virkelig kredset for, at både vin og mad passer sammen. 

En italiensk aften er altså virkelig en mulighed for dig for at prøve noget andet af og få en god oplevelse. Inviter derfor venner eller familie med, der lige som dig sætter pris på god italiensk mad og vin.

Det er dog ikke kun til de særlige italienske aftener, at du kan nyde den gode italienske mad fra Restaurant Piaf. Vil du gerne have den til din næste fest, kan du nemlig bestille mad ud ad huset hos dem. Deres mad henvender sig til selskaber på tolv personer og derover. Der får du en lækker buffet. Der er forskellige buffeter at vælge imellem, så hvis du er vild med det spanske køkken, kan du for eksempel vælge en tapasbuffet. Der er alt, hvad hjertet begærer af lækre tapas. 

Flere Nyheder