Lad din lokale vognmand på Als hjælpe med at flytte og opbevare din båd

12 marts 2021 astrid_pedersen

Er du i besiddelse af en båd, og skal den lægges på land for vinteren eller søsættes efter vinterens opbevaring kan du få hjælp til transport hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning. Din vognmand på Als råder nemlig over alt det rette udstyr til såvel håndtering og transport af både af alle størrelser.

De dygtige chauffører har ligeledes mange års erfaring inden for behandling af både, og kan på tryg og sikker vis sørge for at dit dyrebare eje bliver fragtet sikkert mellem red og opbevaring.

Der ud over tilbyder FA. A. Keldorf Vognmandsforretning tryg opbevaring af din båd i forsikrede og overvågede opbevarings faciliteter, med adgang til el og vand. Og da opbevarings lageret ligger i forlængelse af FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings kontor kan du være sikker på at din båd er i tryg forvaring.

Få hjælp til opbevaring og bortskaffelse af have affald hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning

Skal du have fældet eller beskåret træer eller buske i større stil får du brug for hjælp til at komme af med dit have affald på forsvarlig vis. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning tilbyder udlejning af containere i alle størrelser, som kan bruges til opbevaring af have affaldet indtil dette skal køres på genbrugs stationen – hvilket din vognmand på Als selvfølgelig også gerne er behjælpelig med.

Lej din kranbil hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning

Skulle du få brug for hjælp til opgaver som kræver kran med lift kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning også hjælpe. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning er leveringsdygtig i kran med flyjib og en rækkevidde på 32 meter. Kranen er forsynet med godkendt mandskabskurv, grab til affald, containerhejs og glassug til hejs af vinduer, og kan bestilles med eller uden en speciel anhænger til særtransport.

Du kan læse meget mere om FA. A. Keldorf Vognmandsforretning og vognmandens ydelser på keldorftransport.dk.

Flere Nyheder