Lad din maler i Helsingør sætte kronen på værket

16 maj 2022 astrid_pedersen

editorial

Når et hus eller en lejlighed skal sættes i stand er det altid en god idé at planlægge projektet i detaljer. På den måde kan man spare kostbare håndværker timer og samtidig få det flotteste resultat af renoveringen.

Skal du således have sat boligen i stand fra kælder til kvist bør du i god tid få booket diverse håndværkere og fagfolk ind, så planlægningen kommer til at gå op i en højere enhed.

Du får sandsynligvis brug for en murer, en tømrer og en snedker til reparationer og forbedringer eller ombygning af boligen. Skal køkken eller badeværelse moderniseres, og skal der i den forbindelse udføres arbejde på VVS installationerne, er det en autoriseret VVS installatør der skal på banen.

Du kommer nok heller ikke uden om at hyre en autoriseret elektriker eller el installatør. Og ønsker du at give renoveringen det flotteste finish bør du alliere dig med en dygtig lokal maler eller et ditto malerfirma.

image

Kan jeg ikke spare maleren væk?

En renovering er ganske rigtigt en ganske bekostelig affære. Derfor kan det være fristende selv at give sig i kast med indvendig maling af boligen så snart de andre håndværkere er ude af døren.

Der er for såvidt heller intet som helst i vejen for at du ikke selv kan forestå maling af vægge, lofter og indvendigt træværk i din egen bolig. Men du skal tænke på at en dygtig, faguddannet maler vil have langt stærkere forudsætninger for at kunne skabe flotte, holdbare resultater.

Hvor kan jeg få fat på en faguddannet maler i Helsingør?

Er du bosat i Nordsjælland, nærmere betegnet Helsingør eller omegn, kan du få hjælp til indvendig maling af boligen hos den lokale afdeling af Malerkanonen. Malerkanonen tilbyder professionelt udført malerarbejde til nogle af markedets laveste priser. Klik ind og få et godt tilbud på malerhelsingoer.dk

 

Flere Nyheder