Lad din VVS installatør hjælpe med rørene

Lad din VVS installatør hjælpe med rørene

august 4, 2021 Slået fra Af astrid_pedersen

Når man ejer sin eget hus følger der mange forpligtelser og ansvar med. Du kan for eksempel ikke bare tage kontakt til viceværten hvis strømmen går eller du opdager en læk på et vandrør.

Som beboer i et lejligheds kompleks nyder man godt af disse fordele. Men som husejer er det vigtigt at man har god kontakt til lokale håndværkere og fagfolk som kan træde til når det brænder på. Derfor bør du altid have en liste med telefon numre på eksempelvis en autoriseret VVS installatør, en autoriseret elektriker eller el installatør og en autoriseret kloakmester.

På den måde kan du sikre at eventuelle skader hurtigt bliver udbedret og dermed ikke forvolder de store gener. Og du vil samtidig have kendskab til dygtige fagfolk med autorisation til at udføre renovering eller modernisering af boligens faste installationer.

Hvornår har jeg brug for en VVS mand?

Ønkser du at opføre et nyt badeværelse, eller skal dit nuværende badeværelse renoveres, bør du som noget af det første få fat på en autoriseret VVS installatør. Denne opgave indebærer nemlig arbejde på VVS installationerne i din bolig. Arbejde som du under ingen omstændigheder selv må udføre.

Det er forbundet med al for høj en risiko som lægmand at rode med de faste VVS installationer i en bolig. Og derfor bør du overlade dette til en autoriseret VVS installatør.

Hvis et vandrør springer, eller der pludselig ikke er varme i dine vand radiatorer, er det ligeledes en VVS’er der skal på banen. Og skal du have opsat en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe er det også din VVS mand som kan sørge for at montering og installation foregår korrekt.

Få den bedste hjælp til VVS arbejde på Amager

Bor du på Amager hedder din lokale VVS’er Claus A. Axmark VVS. Læs mere på https://caavvs.dk/