Lad en bedemand fra den lokale begravelsesforretning hjælpe med bisættelsen

08 marts 2021 astrid_pedersen

Har du brug for hjælp til at arrangere en begravelse eller bisættelse i Randers? Så bør du benytte en lokal bedemand eller begravelsesforretning. På den måde er du sikret den bedste hjælp fra en lokaltkendt begravelsesforretning i Randers med gode kontakter i nærmiljøet.

Hvordan kan Auning Begravelsesforretning hjælpe mig?

Hos Auning Begravelsesforretning kan du få hjælp til løsning af alle de opgaver som hidrører fra et dødsfald. Var den afdøde bosat i Randers, og skal begravelsen eller bisættelsen foregår fra en kirke eller et kapel med beliggenhed i et af de omgivende sogne, kan du med stor fordel benytte Auning Begravelsesforretning som din bedemand i Randers.

Auning Begravelsesforretning har mange års erfaring med at hjælpe pårørende til afdøde gennem sorgen ved at lette den byrde som består i planlægning og afvikling af begravelse eller bisættelse. Med hjælp fra Auning Begravelsesforretning kan du og de øvrige efterlevende få overskud til at tage en smuk og værdig afsked med jeres afdøde familiemedlem, ven, kæreste eller ægtefælle. Og dette betyder rigtig meget når det handler om at komme sikkert igennem sorgen.

Hos Auning Begravelsesforretning får du, foruden hjælp til valg af kiste, urne og begravelses tøj, den bedste assistance i forbindelse med kontakten til præsten og kirkekontoret i det lokale sogn. Auning Begravelsesforretning hjælper gerne med at få sat selve begravelses eller bisættelses ceremonien i stand, og forestår samtidig diverse papirarbejde. Du kan for eksempel få hjælp til korrekt udfyldelse samt rettidig indsendelse af den obligatoriske dødsanmeldelse til kommunen. Og så giver Auning Begravelsesforretning gerne en hånd med udfærdigelse af dødsannoncesamt indrykning af denne i aviser eller dagblade.

Du er, med andre ord, i sikre hænder hos din bedemand fra Auning Begravelsesforretning. Hvis du ønsker at vide mere om Auning Begravelsesforretnings services i forbindelse med dødsfald kan du læse mere, og kontakte bedemanden direkte, på hjemmesiden auning-begravelsesforretning.dk.

Flere Nyheder