Lad en maler færdiggøre din renovering

10 april 2020 astrid_pedersen

Trænger huset til en ordentlig omgang indvendig istandsættelse – og har du allerede hyret murere, tømrere og snedkere til at forestå arbejdet? Så bør du ikke glemme den professionelle, faglærte maler, som skal give boligen det afgørende finish.

Hvorfor skal jeg lade en professionel maler udføre mit malerarbejde?

Det kan gøre en kæmpe forskel for det færdige resultat af din renovering, hvis du overlader malerarbejde til faglærte håndværkere. Faktisk er det nærmest en skam at lade være. Et smukt og vel udført stykke malerarbejde er jo så at sige kronen på værket. Du skal kunne være glad og tilfreds med dine vægge og lofter samt med det indvendige træværk i din bolig i mange år. Og dette opnår du bedst med hjælpe fra en dygtig og erfaren maler.

Er det dyrt at få professionel hjælp til malerarbejde?

Faktisk kan det dårligt betale sig selv at varetage de mange opgaver, som knytter sig til malerarbejde. Du skal for eksempel selv forestå de mange indkøb af materialer og udstyr til maling af vægge, lofter og træværk. Du kan let komme ud for at skulle bruge mange dage per rum på blot at forberede dine vægge – især hvis der sidder gammelt tapet, som først skal fjernes, eller hvis pudset på væggene er beskadiget. Selve malerarbejdet tager også en vis tid, idet det er de færreste vægge som kan nøjes med et lagt maling, hvis altså det skal dække ordentligt. Og bagefter er der et omfattende oprydningsarbejde, som skal overstås.

Hvis du således regner de brugte mandetimer om i kroner og øre, står det klart, at det langt bedre vil kunne betale sig for dig at hyre professionelle malere til at male dit hus eller din lejlighed. Er du bosiddende i Galten, Ry eller omegn, kan du med fordel vælge Malerfirma Boesen. Kig ind og læs mere på http://boesen.as/ 

Flere Nyheder