Lækker kaffe til din arbejdsplads med en kaffeknallert

Lækker kaffe til din arbejdsplads med en kaffeknallert

november 6, 2020 Slået fra Af astrid_pedersen

Leder du efter en måde, hvorpå du kan forkæle dine medarbejdere lidt ekstra – til hverdag, på udvalgte ugedage, eller i særlige anledninger? Så kan du overveje at leje en smart kaffeknallert, som i et bestemt tidsrum kan servere velsmagende og friskbygget mokka for de kaffetørstige sjæle.

Hvorfor skal jeg leje en kaffeknallert?

De fleste mennesker sætter pris på at påbegynde arbejdsdagen med en kop varm – og gerne lidt stærk – kaffe. Koffein får os til at vågne og skærper sanserne samt de kognitive evner så vi præsterer bedre, og så at sige kommer op i et højere gear.

Desværre er det de færreste virksomheder som ligefrem kan tilbyde kvalitets kaffe i det daglige. På alt for mange arbejdspladser er medarbejderne henvis til sur automat kaffe – eller til at medbringe egen termokande.

Derfor vælger flere og flere arbejdsgivere at alliere sig med en kaffeknallert som kan holde foran virksomhedens hovedindgang, eller i receptionen hvis der er plads. Du kan for eksempel vælge at lade kaffeknallerten holde der i en time eller to. Inden for det valgte tidsrum kan medarbejderne så hente kaffe efter eget valg, eller måske en kop te eller varm kakao.

Uanset om medarbejderne er til ren espresso, americano, cortado, macchiato, caffe latte, cappuccino eller cafe au lait kan de dygtige baristaer som bemander kaffeknallerten fremstille den ønskede kaffe. Og så kan dine medarbejdere starte dagen med dampende varm kaffe, brygget af de bedste bønner og på en professionel espresso maskine.

Hvor kan jeg booke en smart kaffeknallert?

Du har sikkert set de sjove små ombyggede kabinescootere – også kaldet kaffeknallerter – rundt omkring i bybilledet, hvor de typisk tager opstilling på befærdede pladser og torve samt foran stationer og større arbejdspladser. Gennem Kaffeexpressen kan du leje en kaffeknallert i Herning til dit eget arrangement – læs mere på hjemmesiden Kaffeexpressen.dk.