Lej en bartender, som du måske kender

03 marts 2021 anders_lundtang_hansen

Der er rigtige mange, gode stunder, man kan hyre en bartender til, hvor det blandt andet kan være til cocktail catering i København, som er en lidt mere officiel anledning, hvor man gerne vil imponere mange mennesker med udsøgte drinks.

Desuden har man for travlt til at lave de drinks selv, og man vil gerne have nogen, der har forstand på det, til at tage sig af det.

Så kan man selv udnytte tiden til at tale med dem, der indtager de drinks, hvor man som eksempelvis virksomhedsleder kan bruge tiden på at få gode aftaler i hus, som oftest sker, når folk har fået lidt indenbords.

Men der findes også drinks uden alkohol og drinks til børn, så alle kan være med.

Måske er anledningen dog ikke så officiel, så man kan nøjes med at leje en “bartender” fra ens egne rækker.

Dette bliver en lidt billigere bartender

Den her bartender kan være en ven, der måske har arbejdet i en bar, eller vedkommende har stor erfaring og viden på området med at lave drinks og engageret sig i den verden.

Personen her kan klart gøre det bedre og hurtigere end andre, man kender, og man kan måske aftale aflønningen til en billigere penge eller en anden måde at betale på.

Dog skal man være sikker på, at man har aftalt alle retningslinjer såsom eget indtag, pauser med videre, da bølgerne måske kan gå højt, når alle parter er blevet lidt fulde.

Men det er en god måde at udlicitere en opgave på, hvis det nu er en familiefest eller større komsammen, hvor man samler venner og familie, og man gerne vil tilbyde noget andet end bare øl, cider og vin.

Her kan man så få drinks, men man behøver ikke lave dem selv, da man har en kyndig person til at gøre dette.

Flere Nyheder