Mal før du sælger din bolig

10 maj 2022 lotte_hindsberg

advertorial

Skal du sælge din bolig indenfor en overskuelig fremtid, er der flere ting, du kan gøre for at få prisen op og med stor sandsynlighed også få den solgt hurtigt. Det første du skal gøre er at få ryddet op. Både inde og ude. Du skal gøre det med hård hånd. Det skal alligevel gøres når du skal flyttes, så hvorfor ikke få noget af anstrengelserne.

Fjern alt hvad der er af affald, gamle møbler og hvad der ellers må ligge på din grund. Slå græsset, fjern ukrudtet.  Har du en terrasse så vask den, så der ikke er grimme grønne alger. Køb også nogle blomster så der ser pænt og hyggeligt ud, når mulige købere ankommer. Du har kun en mulighed for at lave et godt første håndsindtryk. Du kan blandt andet få et tilbud af malerhoersholm.dk.

maler hørsholm

Mal indvendigt

Det er lige så vigtigt at få ryddet op indendørs. Igen så skal det gøres med hård hånd, så dit hjem bliver let og luftigt og der ikke ligger ting i hjørnerne. Årsagen til dette er at det er nemmere for evt, kunder at se deres egne møbler i huset. Det er samme årsag til at det er en god ide at få malet. Det får din bolig til at fremstå pænere og se mere indbydende ud. Husk også at sætte friske blomster. 

Hvis dit hus udvendigt ser trist og grimt ud, kan du overveje om der også skal males udendørs. Det er en større opgave og koster en del mere. Så lige her skal der tages en beslutning om det er besværet værd, i forbindelse med et salg.

I tilfælde at du vælger at male udenfor, så start med at få murene sandblæst. Det giver en murer bedre mulighed for at lave reparationer og det endelige resultat vil blive langt flottere.

Flere Nyheder