På jagt efter selskabslokaler?

10 juli 2021 Johanne Hansen

Leder du efter de perfekte selskabslokaler? 

I jagten på de perfekte selskabslokaler, vil du tit opleve, at du falder over mange forskellige og varieret indhold, når det kommer til selve lokalerne. Derfor er det altid en god idé at lave dig selv en top 3 over, hvad der er mest vigtigt for dig, da det i sidste ende, kan være det, der differentierer de forskellige lokationer fra hinanden. 

Der er forskellige ting du kan være opmærksom på, når du søger festlokaler. For eksempel er der nogle steder, som kan tilbyde ekstra services, for eksempel at du kan tage resterende mad med hjem som takeaway, eller at de har en fotoservice af en art, de kan tilbyde undervejs. 

Måske er de de små ting, der skiller sig ud fra de andre selskabslokaler, men når det er sagt, er det også vigtigt at have sine prioriteringer i orden, når du vælger lokale. De mest typiske tre ting, du skal være på udkig efter er: 

1: Fast pris

Først og fremmst kan det være en god idé at aftale en fast pris. Så kan der komme rengøring og depositum oveni, men hvis udbyderen kan tilbyde dig en fast pris, er det oftest fordi der er styr på tingene. Der findes selvfølgelig undtagelser, men når det er sagt, er det altså altid et godt sted at starte.

2: Udendørs område

Overvej hvor meget det betyder for dig med et udendørsområde. Hvis du holder festen om sommeren, kan det være ekstra relevant at have et sted, hvor folk kan gå udenfor.

3: Maden

Tjek op på maden – er det af god kvalitet, og er det noget, du selv kan stå inde for? Det nytter ikke noget, at du ikke bryder dig om maden, selvom resten af lokationen er godkendt. Det er maden der oftest kan være med til at bære aftenen, og det er vigtigt, at det spiller.

Læs mere om de forskellige former for selskabslokaler og menuer lige her: https://bondestuenjyllinge.dk/selskaber/

 

Flere Nyheder