Pil ikke ved det, som en el-installatør har lavet før dig!

14 december 2020 anders_lundtang_hansen

Der er nogle ting, som man bare ikke skal begynde at fikse selv, da det både er farligt, og nogle gange er der også regler omkring sådan noget.

Eksempelvis kunne det være sådan noget med el-installationer, som man skal få udført af en autoriseret el-installatør, for ellers er de ikke godkendte.

Det kan da tænkes, du selv kan finde ud af at lave det, og måske er heldet bare med dig, men tænk sig, hvis der opstår en brand i dit hus, der brænder ned, og så skal du have fat i forsikringen.

Du kan næsten gætte dig til, hvad deres svar bliver, når du forklarer dem, hvem der stod for den elinstallation.

Derfor tager du selvfølgelig fat i en el-installatør, der skal lave dine el-installationer derhjemme, men så sker det måske, at du ikke lige er helt tilfreds med det, eller du mener, du kan rette det til.

Det skal du holde dig fra at gøre.

Tag altid fat i el-installatøren i ALLE situationer

Det kan være alt fra, at man lige opdager en enkelt lille fejl, som er åbenlys, eller man tænker, at det skal gøres helt om, fordi man kan gøre det bedre selv. Det skal man ikke gøre.

Det kan betale sig at betale en el-installatør for at gøre den slags i det lange løb, og siden det er menneskeligt at fejle, så kan der jo ske nogle mindre udfald ved noget arbejde. Så skal man tilkalde vedkommende, der kan komme og rette det til.

Ønsker man en ændring ved noget, skal man stadig tage fat i den professionelle elektriker, der kan rette det til efter dine ønsker.

Og specielt det med, at du finder installationer forkert, eller du bare vil have lavet den helt om, så er det stadig ikke spildte penge, at du får elektrikeren ud for at gøre det om.

Flere Nyheder