Prøv en god baby- og børnekiropraktor

08 januar 2021 Tina Høy

Måske har du oplevet problemer med et ulykkeligt spædbarn og søgt forskellige løsninger uden held. Eller nogen du kender, har prøvet og anbefalet en babykiropraktor. I hvert fald kan det være forsøget værd, hvis din baby får det bedre. På https://aroskiropraktor.dk/baby-kiropraktor-boerne-kiropraktor/ kan du læse om Aros Kiropraktor i Århus, der også behandler større børn.

Din baby har uro i kroppen og/eller kolik

Oplever du utrøstelig gråd hos din baby? Urolig søvn, ofte afbrudt af gråd, kan være fordi dit spædbarn har problemer med bevægeapparatet. Hvis det ikke bliver opklaret, kan din baby nogle måneder senere have mindre tendens til at ville lege i maveleje eller rulle rundt til maveleje. Hvis et barn kravler asymmetrisk, kan det også være tegn på problemer med bevægeapparatet. Senere i udviklingen er det evt. forsinket gangudvikling og en tendens til at være klodset, man ser.  

Aros Kiropraktor har specialiseret sig i behandling af babyer, der har problemer med at sove, har kolik og er urolige hele dagen samt baby med asymmetrisk kranie.

Hvad gør Aros Kiropraktor?

Når din baby kommer til undersøgelse/behandling, sørger kiropraktoren sørger for, at:

– din baby er tryg og slapper af under hele forløbet
– informerer jer som forældre om, hvad de gør og hvorfor
– underviser forældre i øvelser, der kan bruges hjemme som supplement til behandlingen

Det er ikke kun babyer, Aros Kiropraktor behandler, men også større børn. Barnets akutte skader samt især de motoriske færdigheder undersøges. Det kan være smerter i ryggen, arme og ben. Det betyder noget for kiropraktoren at få at vide, hvordan barnet har opnået de motoriske milepæle som at kravle, gå, løbe, hinke, og om de tør kravle i træer eller er mere forsigtige. 

Kiropraktoren tjekker, om kroppens ryghvirvler er korrekte og lige og sørger for, at de bliver det og dermed sikrer god udvikling for barnet.

Der er meget sjældent bivirkninger ved behandlingen, viser forskning af børnekiropraktik, så hvis dit barn har motoriske problemer ell. lign., så prøv Aros Kiropraktor.

Flere Nyheder