Professionel gulvafslibning ved erfaren håndværker

Professionel gulvafslibning ved erfaren håndværker

juli 19, 2020 Slået fra Af astrid_pedersen

Alle trægulve bliver slidte med tiden – og det er sjældent det kønneste syn. Men for de fleste trægulve gælder det til alt held at de kan blive flotte igen med en skånsom og effektiv gulvafslibning. Og til det formål bør du alliere dig med en dygtig gulvmand.

Hvorfor skal jeg lade DBF Gulvservice stå for afslibning af gulve i mit hjem?

Er du bosiddende på Sjælland kan du med fordel vælge DBF Gulvservice som dit gulvfirma. DBF Gulvservice har mere end 25 års erfaring inden for afslibning af gulve og gulvafhøvling samt efterbehandling med eksempelvis sæbe, olie eller lak.

En dygtig gulvsliber fra DBF Gulvservice har i kraft af sin ekspertise og erfaring de stærkeste forudsætninger for at opnå et smukt og ensartet resultat. Samtidig vil en professionel gulvmand have det håndelag og den styrke der skal til for at kunne manøvrere det tunge maskineri helt ud i krogene, rundt om hjørnerne og ind langs panelerne således at din gulvafslibning bliver jævn og flot.

Dertil kommer at en rutineret gulvmand fra DBF Gulvservice vil kunne yde den mest kvalificerede rådgivning i forhold til valg af efterbehandling. Disse råd vil altid basere sig på gulvets type, træværkets sort og beskaffenhed, og selvfølgelig dine ønsker og præferencer.

For eksempel vil en gulvmand altid anbefale en mørk behandling med materialer så som lak, fernis eller olie hvis træværket tilhører en af de mørkere sorter så som kirsebær eller mahogni, hvor en sæbe behandling vil egne sig meget dårligt. Og har du børn eller kæledyr og samtidig mangler tid og overskud til at pleje et sart, sæbe behandlet gulv på hyppig basis vil din gulvmand anbefale en forseglende behandling som for eksempel lak i stedet for olie, lud eller sæbe.

Du kan læse mere om DBF Gulvservice og få et godt tilbud på professionel udført gulvafslibning og efterbehandling på hjemmesiden dbf-gulvservice.dk