Professionel privatrengøring i Horsens

12 oktober 2020 astrid_pedersen

Er det svært at finde tiden og overskuddet til støvsugning, gulvvask og almindelig rengøring i hverdagen? Og er weekenderne alt for dyrebare til at tidens skal bruges på kedelige rengørings opgaver? Så er det en rigtig god idé at finde et rengørings firma som kan klare ærterne for dig. Og med de nye skatte regler kan du oven i købet trække dine udgifter til rengøring i hjemmet fra i skat.

Hvem kan hjælpe med rengøring af min private bolig i Horsens?

Er du bosiddende i Horsens kan du, uanset om du og din eventuelle familie bebor et hus eller en lejlighed, med fordel vælge All Cleaning som dit rengørings firma. All Cleaning har mere end tyve års erfaring inden for rengøring af såvel privat hjem som af større erhvervs ejendomme. Ingen opgave er for stor eller for lille for All Cleaning som lige så gerne rengør den lille toværelses lejlighed som den imponerende herskabs villa.

Hos All Cleaning finder du udelukkende pålideligt og erfarent personale med et stort kendskab til rengøring, et højt fagligt niveau og et smil på læben.All Cleaning vil altid tilpasse arbejdet efter kundens ønsker og behov. Derfor vil du All Cleaning kunne få skræddersyet din rengørings løsning således at den er tilpasset netop din bolig – og dine præferencer. Ønsker du for eksempel særligt fokus på bestemte rum i boligen kan du få et tilbud på rengøring af netop disse. Og du bestemmer selvfølgelig selv hvor ofte du ønsker rengøring i hjemmet samt på hvilke tidspunkter rengøringen skal udføres.

En af de mere populære løseninger er rengøring i dagtimerne mens kunden alligevel er på arbejde. Så kan du glæde dig til at komme hjem til skinnende gulve og et strålende rent køkken. Du kan læse mere om All Cleaning, og bestille rengøring online via hjemmesiden allcleaning.dk

Flere Nyheder