Professionel rengøring til private i Odense

Professionel rengøring til private i Odense

juli 6, 2020 Slået fra Af astrid_pedersen

Hører du til dem som har svært ved at finde tiden eller overskuddet til at få gjort rent derhjemme? Så bør du overveje at alliere dig med et rengøringsfirma.

Hvor ofte skal man gøre rent i sin bolig?

Forskellige mennesker har forskellige rengørings standarder. Nogle mennesker lever fint med at der ikke bliver gjort rent i ugevis – andre skal helst have støvsuget og tørret overflader hver dag.

Som hovedregel bør du komme i bund med rengøring mindst én gang om ugen. Det betyder at der her skal støvsuges og vaskes gulv, og tørres støv af reoler, borde og andre overflader. Ellers risikerer du at der støv og snavs, som ophober sig, danner grobund for bakterier. Og dette er både ulækkert og uhygiejnisk.

Hvorfor vælge MECO Service ApS?

Hvis du ønsker din private rengøring udført af dygtige og veluddannede rengøringsassistenter bør du vælge et professionelt rengøringsfirma. I Odense finder du MECO Service ApS – et dansk rengøringsfirma med en professionel profil og en ditto tilgang til alle typer rengørings opgaver. MECO Service ApS varetager rengøring for såvel virksomheder som for private kunder i Odense og omegn.

Du vil altid kunne regne med en respektfuld og dikret service når du vælger MECO Service ApS til at varetage rengøring i din bolig. MECO Service ApS har over 25 års erfaring inden for rengørings branchen og ved at privat rengøring i høj grad er en tillidssag. Derfor vil MECO Service ApS altid sikre sig at du føler tillid til din rengørings medhjælper – og i så vidt muligt omfang sørge for at det er den samme person du får tilknyttet fra gang til gang såfremt du laver en fast aftale om privat rengøring med MECO Service ApS.

Hvis du vil vide mere om MECO Service ApS, og eventuelt booke rengøring i Odense, kan du klikke ind på hjemmesiden mecoservice.dk