Sådan finder du en skorstensfejer

16 januar 2022 Steffen Hansen

editorial

En skorstensfejer er en professionel, der renser skorstene. Hvis du har en skorsten i dit hjem, hvor du har koblet en pejs eller brændeovn til, så skal den faktisk renses årligt. Det er med til at forhindre, at der sker brand eller at der samles for meget gammelt sod i din skorsten. Så hvis du er på udkig efter en ny skorstensfejer, så læs med her!

 

image

 

 

Få anbefalinger

Hvis du har venner eller familie, der for nylig har fået renset deres skorsten, kan du få anbefalet et par firmaer. Det kan være, de har benyttet sig af den samme skorstensfejer i mange år, og altid har været tilfreds med den service de fik. Det er et godt sted at starte, hvis du skal bruge en skorstensfejer.

 

Brug internettet

Hvis du ikke har kunne få anbefalinger, så er internettet din ven. De bedste skorstensfejerfirmaer findes som regel via en online-søgning eller sociale medier. Du kan også tjekke anmeldelser på deres websteder (hvis de har et). Brug din by i din søgning, så du ikke havner med at finde en skorstensfejer mange kilometer væk fra dig.

Skriv eventuelt i søgningen “skorstensfejer i Svendborg”, og se hvilke, der kommer frem. De fleste har en hjemmeside, som du kan besøge og herigennem finde et nummer, du kan ringe på.

 

Ring til dem

Når du har fundet et par firmaer, der måske kan hjælpe dig med din skorsten, skal du ikke være bange for at ringe til dem. I de fleste tilfælde vil de komme ud og lave en inspektion af din skorsten, før de giver dig et tilbud. Dette er også et godt tidspunkt at stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Fortæl dem, hvor ofte du bruger din skorsten, om du brænder med træ osv. Dette hjælper dem med at afgøre, hvad der er behov for i din pejs eller brændeovn.

Flere Nyheder