Sådan glæder du alle dine medarbejdere som elektriker chef

25 oktober 2019 admin

Selvfølgelig elsker man jo ens arbejde som elektriker, og man er glad for at udføre det og ikke mindst få løn som fortjent, for det ved chefen også godt, men både de ansatte og medarbejderne ved godt, at det også er sundt at holde fri, lade batterierne op, lave noget andet i weekenden og tage på ferie.

Selv de mest hårdføre elektrikere kan godt mærke og se, at man også skal koble fra og lavet noget andet, der ikke har med arbejdet at gøre, så man ikke bliver træt af det eller helt bims over det.

Der findes selvfølgelig nogle enkelte undtagelser af nogle hardcore-typer, men de er heldigvis ikke overrepræsenteret.

Som chef i et elektrikerfirma ved man dog også godt, at man ikke tjener noget, de dage hvor der er helligdage og lukket i firmaet, hvorfor man ofte kigger i kalenderen for at se, om helligdagene passer til chefen eller de ansatte efter, om de falder i weekenden eller i hverdagene.

Men måske burde man indføre noget, som der ellers sjældent ses i et firma af de frynsegoder, man ellers bliver tilbud ved en ansættelse: en personlig fridag.

Det kan være en fridag, hvor man har fri alle medarbejdere i firmaet, og så er det den samme dag hvert år, som man sørger for, er en hverdag, for eksempel den første mandag i marts.
Det kan også være en bestemt dato, hvor man så kan se, om den falder i en hverdag eller ej – eller man kan skifte disse ud, som man har lyst.

Det kan også være noget så personligt som, at medarbejderen får fri på vedkommendes fødselsdag.

Et sted, hvor de dog elsker at arbejde med elektricitet og servicere deres kunder på mange forskellige måder, som de ønsker det, det er hos rosborg.dk, hvor medarbejderne også er glade for at være.

Flere Nyheder