Skadedyrbekæmpelse i København og omegn

10 november 2020 lotte_hindsberg

Der findes et utal af skadedyr, men langt de fleste er mere irriterende end skadende. Mange af dem er det også selv muligt i langt de fleste tilfælde at fjerne. F.eks. myrer. Her vil bagepulver, kanel og appelsinskræller ofte kunne få dem til at forsvinde.

Så er der andre skadedyr, som bedst kan beskrives som et særdeles irriterende skadedyr. Hvepse og et hvepsebo er noget de færreste ønsker som nabo og derfor skal hvepseboet fjernes. I princippet kan du selv men det anbefales at få det gjort af en professionel skadedyrsbekæmper. Du kan f.eks. søge på skadedyrsbekæmpelse i København.

Den sidste kategori er derimod ikke alene irriterende, men også farlige for dit helbred. Det er rotten. Her har du pligt til at underrette kommunen, som vil sende en skadedyrbekæmper. Rotter formere sig med lynets hast og kan sprede sygdomme fra dyr til mennesker.

Forebyg uvelkommen besøg

Selvom det er umuligt fuldstændig at sikre sig mod uvelkommen besøg fra skadedyr, er der stadig flere ting du kan gøre, så der ikke står et velkomst skilt med mega store lys kegler.

Har du en have med frugttræer, så fjern hvad du må have af nedfaldsfrugter. Ja frugten giver mad til mange fugle henover vinteren, men også til rotter. 

Skulle du have en kompostbunke i haven, skal hverken nedfaldsfrugterne og andre rester fra køkkenet i kompostbunken. Den skal kun benyttes til ukrudt.

Skadedyr er også vilde med mørke fugtige områder, ryd derfor op på din grund og fjern hvad der måtte ligge som kan bruges som redde. Det gælder også den gamle fugtige stabel af træ du måske har haft liggende i årevis.

Sidst men ikke mindst gennemgå din bolig og skure og sikre dig, at der ikke er nogle huller eller revner, som kan fungere som et hvepsebo eller hvor en rotte kan komme ind i dit hus. Husk hvepse kan flyve og rotter, kan klatre op af selv den stejleste væg.

Flere Nyheder