Skibsisolering kan også bruges andre steder

Skibsisolering kan også bruges andre steder

februar 6, 2020 Slået fra Af anders_lundtang_hansen

Når man lige læser ordet skibsisolering, så tænker man jo nok helt fornuftigt, at der her er tale om isolering til skibe, hvilket der ret beset også er tale om i de fleste tilfælde.

Men som man ser det gælde ved andre betegnelser, så kan der nogle gange være til navne, der er tilfaldt udtryk, men hvor der under betegnelsen gemmer sig nogle remedier, udstyr eller maskiner, som man faktisk også kan bruge andre steder.

Derfor er det faktisk muligt at benytte sig af skibsisolering til andre steder end på skibe.

Men det skal lige indvendes med det samme, at du altså ikke kan erstatte almindelig isolering såsom hulmursisolering med skibsisolering, fordi du lige går og tror, at fordi isolering til skibe skal holde vand ude med mere, så må det være fordelagtigt at bruge den type isolering i hjemmet også.

Isoleringen til skibe er jo lavet efter, at det skal bruges på skibe, så man kan ikke på den måde erstatte det med andre typer af isolering, desværre.

Men skibsisolering kan bruges i andre forbindelser, hvor man måske vil skabe et udtryk af et skib, hvor man så går helt ned i detaljerne end bare at lave overfladen som et skib som efterligning.

Dette kan være, hvis man er maritim af sind, er blevet pensioneret, men man har levet et langt liv på havet, så det er blevet svært for en at være landkrabbe.

Så kan man jo indrette ens hjem eller bare nogle værelser til at ligne, hvordan det var på et skib.

Det kan også være i forbindelse med, at man vil lave et såkaldt escape room, hvor man ønsker, at detaljerne skal være på plads med at lave en efterligning af et skib, så man også benytter sig af skibsisolering her.

Men husk på, at isolering til dette steder skal anvendes derefter.