Spar penge på at udskifte dine vinduer

15 november 2019 admin

Det er meget normalt at der med tiden opstår punkteringer eller utætheder i vinduerne. De hårde og skiftende vejrforhold i Danmark kan være hårde for både dit murværk og vinduer. Hvis du derfor har nogle utætte eller dårlig isoleret vinduer, kan det både mærkes på din varmeregning og efterlade et træls udseende til huset. Især i de kolde vintermåneder vil du opleve at varmeregningen er høj. Det skyldes, at boligen har svære ved at holde på varmen på grund af disse utætheder, hvor det hurtigt siver ud igen.

Kan det betale sig at udskifte vinduerne?

Som udgangspunkt vil det være dyre at udskifte vinduerne end at reparere eller renovere dem. Det kommer derfor an på den enkelte opgave. Det kan derfor være en fordel at sparre med en professionel fagmand forinden du tager din endelige beslutning. I de fleste tilfælde kan det godt svare sig, at udskifte vinduerne. Dels fordi du allerede fra dag 1 sparer penge på din varmeregning, men også på denne måde undgår at skulle reparere vinduerne løbende. På et tidspunkt vil det kun give mening at udskifte vinduerne, så hvis du har plads i budgettet, kan det klart anbefales på den lange bane. 

Stiger din boligværdi, når du udskifter dine vinduer?

Vi lever i dag i en verden, hvor der er fokus på den grønne omstilling. Derudover har vi også fokus på at energioptimere vores hjem. Det vil derfor være et stort plus for den potentielle køber af dit hus, hvis du har udskiftet dine vinduer til en mere energivenlig løsning. Det ser både godt ud til boligen, men kan også have en påvirkning på energimærkningen af huset. Dermed er der gode chancer for at din bolig vil kunne stige i værdi. 

Har du enten spørgsmål eller nysgerrig på, hvad det koster at få udskiftet dine vinduer, kan vi anbefale at læse nærmere her http://renoveringshjaelp.dk/

Flere Nyheder