Spar penge ved at købe brugte byggematerialer

Spar penge ved at købe brugte byggematerialer

oktober 29, 2021 Slået fra Af Steffen Hansen

advertorial

Står du og skal bygge hus? Enten et hus du skal bo i, eller bare et legehus til ungerne? Uanset hvad du skal bygge, så kan du spare en masse penge ved at købe brugte byggematerialer, eller materialer der er kommet i overskud på at andet projekt. Denne form for byggematerialer er faktisk ikke så svære at finde, man skal bare vide hvor man skal lede. I denne artikel giver vi dig et par gode råd til, hvordan du finder brugte byggematerialer, eller overskudsmaterialer.

Søg på internettet

Den nemmeste måde at finde brugte byggematerialer, eller byggematerialer der er kommet i overskud, er ved at søge efter dem på internettet. Du kan f.eks. benytte dig af en søgemaskine som Google eller Yahoo, som let kan vise dig i den rigtige retning. Hvis du står og skal bruge vinduer til dit projekt, søger du bare på “brugte vinduer til salg” eller “overskudsvinduer salg”. Herefter vil søgemaskinen vise dig alle hjemmesider der enten sælger dem eller formidler dem. Så er det bare at kigge de forskellige hjemmesider igennem, indtil du finder den side der har lige præcis det du skal bruge.

Brug grupperne på sociale medier

Facebook har flere muligheder, når det kommer til købe brugt. Man kan enten søge efter det man leder efter, ved at gøre brug af Facebook Marketplace, som er ligesom Den Blå Avis, bare på Facebook. En anden mulighed er, at gøre brug af Facebook Grupper. Der findes mange tusinde grupper på Facebook, der alle sammen er centreret omkring et specifikt emne. Du kan f.eks. benytte dig af Facebooks søgefunktion og skrive “brugte byggematerialer” eller “billige byggematerialer”. Facebooks algoritme er så klog, at selvom der ikke findes en grupper der hedder præcist det du søgte efter, så kan den vise dig alle de grupper som minder om det eller handler om det samme, men bare har et andet navn.