Styrk medarbejdernes kompetencer med et sprogkursus

05 april 2020 astrid_pedersen

Er du ejer af en virksomhed som satser på at ekspandere i udlandet inden for det næste par år? Så får du med stor sikkerhed brug for medarbejdere, som kan begå sig på sprogene i de enkelte territorier – og dermed får du også brug for et sprogkursus i høj kvalitet.

Hvilke sprogkurser tilbyder Ypsilon?

Hvis du leder efter et kvalificeret og vel tilrettelagt sprogkursus i et af sprogene Dansk, Engelsk, Fransk, Italiensk, Kinesisk, Polsk, Portugisisk, Russisk, Spansk, Svensk eller Tysk, kan du med fordel kontakte Ypsilon. Ypsilon er din leverandør af sprogkurser i Herning.

Sprogkurser hos Ypsilon er særligt tilrettet erhvervslivet, og indrettet på en måde således at voksne hurtigt kan tilegne sig et eller flere nye sprog. Når du vælger at tilmelde dine medarbejdere et sprogkursus hos Ypsilon, får du rigtig god valuta for pengene. Der undervises på yderst begrænsede hold rent størrelsesmæssigt, hvilket sikrer intensiv læring og et høj udbytte af undervisningen. Du vil, med andre ord, sikre dine medarbejdere et solidt fundament for at lære et nyt sprog på kort tid, når du tilmelder dem et sprogkursus hos Ypsilon. Dette kan være nødvendigt, for eksempel i forbindelse med udstationering.

Som en af de enste udbydere af sprogkurser i Danmark tilbyder Ypsilon supplerende kurser ved elarning, hvilket den enkelte medarbejder kan have glæde af når vedkommende er hjemme, i gang med sin udstationering, eller på et hotel under sin forretningsrejse.

Ypsilon tilbyder gerne at sammensætte et unikt sprogkursus særligt tilrettelagt efter din virksomheds behov og dine medarbejderes sproglige niveau. På den måde kan du skræddersy dit sprogkursus til den optimale kapacitet, således at du og din virksomhed får mest muligt ud af denne investering.

Du kan altid kontakte de dygtige medarbejdere hos Ypsilon og høre mere om dine muligheder for at sende medarbejderne på sprogkursus i Herning – læs mere på hjemmesiden ypsilon.dk

Flere Nyheder