Tag en person med ved fragt til Rusland

08 januar 2021 anders_lundtang_hansen

I den her sammenhæng tænker vi på, at du selv skal stå for transport til Rusland i fysisk forstand, om du så skal rejse dertil, eller du skal levere noget i bil eller lastbil som privatperson, eller du er ansat til at gøre den slags.

Det kan hurtigt blive en lang rejse, hvis man befinder sig i Danmark og skal hele vejen til Rusland, specielt hvis man skal langt østpå i Rusland – og hjem igen.

Så alene det at tage en kollega eller en ven med kan gøre, at man kan gøre tiden mere underholdende og gå lidt mere tjept, end at man bare er fanget alene med ens tanker og en radio, for der er jo ikke så meget andet at lave alene end at høre musik eller lytte til en lydbog, mens man kører.

Og det bliver hurtigt trivielt.

Få en oplevelse sammen med en anden som minde

Derudover er det dog en spændende tur, om man har prøvet den før eller ej, hvorfor man måske tager en mere stedkendt person med, som kender rejser eller stedet, hvis man ikke lige stoler på GPS’en.

Vedkommende kan måske også lige lære en om lokale skikke og væremåder, så man ikke træder ved siden af, for man nåede ikke lige at læse op på den slags, før man rejste hjemmefra.

Men selv hvis ingen af jer har oplevet turen før, så kan det jo blive et eventyr, hvor I bagefter kan mindes den rejse.

Hvis I gentager den, så kan I jo få nogle traditioner, der skal opleves på turen, eller I tager en lidt anderledes tur for at prøve noget nyt og trække på jeres erfaringer.

Endvidere er det jo meget smart ikke at være alene, så man har et ekstra sæt øjne, og man ikke fremstår som et let mål for overfald eller lignende, som hvis man var alene.

Flere Nyheder