Tilstandsrapporten er essentiel for, at du kan få solgt dit hus

29 november 2021 emilie_jacobsen

advertorial

Skal du sælge din bolig, har du sikkert fundet ud af, at du nok har brug for at få fremstillet en ny tilstandsrapport. Den fortæller, som du sikkert ved, om hvordan tilstanden er på dit hus. Hvis der er nogle fejl, skader eller lignende, som køberen skal være opmærksom på, står det derfor der. Tilstandsrapporten er derfor afgørende for, at der overhovedet er nogen, der vil købe din bolig. 

Leder du efter en, der kan udfærdige en tilstandsrapport i Odsherred, kan du for eksempel se nærmere på kelstrupgaard.dk. Det er en virksomhed, der har stor erfaring med at udfærdige tilstandsrapporter og derfor kan gøre det hurtigt og effektivt, så du snart kan få solgt din bolig. For det er jo det, der er meningen med, at du skal have udfærdiget tilstandsrapporten. 

Hos kelstrupgaard.dk får de både en ingeniør og en byggesagkyndig til at gennemgå din bolig. Du kan derfor være sikker på, at de udfærdiger en meget grundig rapport. 

image

Hvorfor overhovedet få lavet en tilstandsrapport?

Måske hører du til de typer, der tænker, at det ville være smart, hvis du bare kunne skjule for køberen, at der var noget galt med din bolig. Så kunne du jo få mere for den, og de ville stå med aben bagefter. Så hvorfor overhovedet få fremstillet en tilstandsrapport?

Det skal du, fordi den gør det muligt at oprette en ejerskifteforsikring, og sådan en vil du gerne have som sælger. Dermed kan du slippe for at skulle hænge på dyre fejl og mangler ved huset. Du har nemlig et tiårigt ejeransvar for huset, hvis du ikke har en ejerskifteforsikring. 

En ejerskifteforsikring er derfor en smart ting at have for både dig og for køberen af din bolig. Dermed ender I ikke i årelange stridigheder over, hvem der skal betale for eventuelle udbedringer og reparationer på din bolig. 

Flere nyheder