Transport skal gøres med rette omhu og tilpasning

05 april 2020 anders_lundtang_hansen

Du kender måske udtrykket med, at man ikke skal skyde gråspurve med kanoner, hvilket man kan oversætte til en forklaring om, at der ingen grund er til, at man bruger flere kræfter på noget, som kan gøres i mindre omfang.

Godt nok kan man så argumentere for, at så er man da ret sikker på, at jobbet bliver gjort og det endda hurtigt og meget effektivt – men det kan så blive virkelig dyrt, og den indsats kunne man måske have fordelt på nogle andre opgaver.

Omvendt kan man måske gøre arbejdet virkelig billigt, men så kommer det til at tage umanerligt lang tid, og så kan det godt være, at man har sparet en masse penge på selve opgaven, men den tid, der så blev brugt, gik så med den ene opgave, som man kunne have brugt på andre opgaver og tjent penge.

Du kan nok se, at vi betragter dette ud fra, at man er et erhverv, og som overskriften antyder, så skal vi snakke om det med transport, for mere eller mindre alle former for virksomheder skal have med transport at gøre på den ene eller anden måde.

Nogle firmaer arbejder med logitisk og transport til dagligt, så det er hele deres arbejdssfære at have at gøre med den slags arbejde, og hvis du er en webshop, der sender varer ud, så skal du også være sikker på, at de kommer helskindet frem – uden der går for lang tid.

Har man en forretning, hvor folk kommer ind for at købe produkter fysisk hos en, skal man jo også kunne stole på, at leveringen af de varer, man bestiller og som går som varmt brød, at de kommer ind til tiden.

Således findes der mange former for transport, og det handler alt sammen om, at man vælger den type, der bedst kan svare sig i forhold til kvalitet, leveringstid og pris.

Flere Nyheder