Tre tips til at finde en håndværker

02 september 2021 Steffen Hansen

Der kan være mange grunde til, at man overvejer at finde en håndværker, som kan hjælpe en. Det kan være en tømrer, som skal lave en ny terrasse, en murer som skal mure en ny væg, eller måske en elektriker, som skal lave en ny stikkontakt. Uanset hvilken af de forskellige brancher det er, så kan man bruge de tre tips vi har fundet til at finde en god en. Læs mere herunder.

Start med anbefalinger

Det bedste sted at starte, er ved at få anbefalinger fra folk du kender. Det kan være fra venner og familie, eller blot fra bekendte, som du ved har fået lavet noget lignende det du ønsker at få lavet. Når du får en anbefaling fra en du kender, så kan du føle dig forholdsvis sikker på, at der er hold i den anbefaling du har fået. Det er dog vigtigt, at du ikke tager deres ord for gode varer, hvis de aldrig selv har fået lavet noget af firmaet, som de anbefaler.

Indhent flere tilbud

Der kan være flere grunde til, at man bør indhente flere tilbud. Det er en god måde at få noget man kan forhandle med, da man kan presse firmaerne, ved at bruge deres tilbud mod hinanden. Derudover kan det give en god indikation af, hvad en opgave som den du skal have lavet bør koste. Det sikrer dig, at du ikke bliver snydt.

Afklar om det er inklusiv materialer

Når du har fået tilbud fra flere forskellige virksomheder, så er det vigtigt, at du afklarer om det er inklusiv eller eksklusiv materialer. Nogle firmaer ønsker, at man selv køber materialerne, medmindre andet er aftalt. Derfor er dette vigtigt at få afklaret fra start, så du ikke pludseligt står med en ekstra omkostning, fordi du selv skal ud og købe materialerne efterfølgende.

Flere Nyheder