Vinduespudsning i Roskilde

Vinduespudsning i Roskilde

januar 7, 2022 Slået fra Af Agner Clausen

advertorial

Plejer du selv at pudse dine vinduer? For mange er det lidt af et hadejob, fordi man ikke får den færdighed man behøver, for at opgaven skal føles legende let. Og så griber man til overspringshandlinger, og vinduerne bliver mere og mere beskidt. Til sidst virker opgaven monumental.

Hyr en professionel vinduespudser

Hvis du har det på den måde, bør du seriøst overveje at hyre en professionel vinduespudser. En dygtig og øvet vinduespudser løser opgaven fire gange så hurtigt som en amatørpudser. Og er det en vinduespudser med et renvandsanlæg, går det endnu hurtigere!

Vinduespudsning med rentvandsanlæg

En vinduespudser med renvandsanlæg er klart at foretrække. Med et renvandsanlæg løser pudseren opgaven effektivt, skånsomt og miljøvenligt. Hvordan fungerer et renvandsanlæg? Jo, med et sådant anlæg vasker man vinduerne med ultra-rent vand. Vinduerne vaskes skånsomt og uden sæbe eller andre kemikalier.

Vinduespudseren fjerner således snavs samt kalk- og sæberester fra vinduerne, uden at efterlade striber eller kalkskjolde. Samtidig bliver vinduerammerne også vasket. Hvis du har en 1. sal eller 2. sal er der ydermere den fordel, at vinduespudseren ikke behøver at arbejde på stige eller bruge lift. Vaskebørsten er nemlig monteret på en teleskopstang, og således kan vinduespudseren vaske vinduer i 12 meters højde. Med andre ord får du et prima resultat til en rimelig pris.

image

Vinduespudsning i Roskilde

Bor du i Roskilde og leder efter en vinduespudser? Express Multirens tilbyder bland andet vinduespudsning i Roskilde. Eller rettere sagt vinduesvask, for Express Multirens bruger et renvandsanlæg. Desuden udfører Express Multirens også andre serviceopgaver, som for eksempel solcellevask, tagrenderens, fliserens, facaderens og algebehandling. Express Multirens løser de fleste opgaver uden brug af kemikalier og arbejder udelukkende med miljøgodkendte produkter.

 Spørg din nabo om han har brug for vinduespudsning. Din vinduespudser vil kunne give dig en bedre pris, hvis der er flere i nabolaget, som hyrer ham til at pudse vinduer.