Vurdering og rydning af dødsbo

02 oktober 2019 admin

Ved et dødsfald er der rigtig mange praktiske opgaver, der skal løses. Står man midt i sorgen og savnet, kan det godt være vanskeligt at overskue såvel afvikling og fordeling af arv og gæld samt rydning af dødsboet, som er betegnelsen for den afdødes jordiske gods. Især når man samtidig står midt i begravelsesforberedelserne. Derfor kan det godt betale sig at få hjælp til rydning af dødsbo.

Hvem kan hjælpe mig med dødsborydning i København?

Gennem de seneste fire årtier har Marskandiseren i Store Kongensgade hjulpet pårørende til afdøde med vurdering og tømning af dødsbo, flyttebo, plejehjemsbo og restbo. Marskandiseren i Store Kongensgade er blandt de marskandisere i København, som har det fineste ry inden for dødsborydning, og tager sig gerne af dødsbo af alle typer og størrelser. Hos Marskandiseren i Store Kongensgade kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud på tømning af dødsbo samt bortskaffelse af effekter derfra.

Marskandiseren i Store Kongensgade kan også tilbyde opkøbning af dødsbo – enten som et samlet opkøb, eller som opkøb af enkelte effekter så som designer møbler, diverse antikviteter og sølvtøj, smykker, malerier, glas og porcelæn samt ure, stentøj og kunst.

Hos Marskandiseren i Store Kongensgade er tillid og rettidig omhu i højsædet. Når du vælger at overlade opgaven med rydning af dødsbo til Marskandiseren i Store Kongensgade, er du garanteret en værdig, diskret og respektfuld behandling.

Marskandiseren i Store Kongensgade er en af Københavns ældste og sidste ægte marskandisere og antikvitetshandlende, hvilket udelukkende skyldes marskandiserens troværdighed og kundernes tillid. Ved rydning eller opkøb af dødsbo sørger Marskandiseren i Store Kongensgade for, at alle aftaler nedfældes på papir, og at alt bliver betalt kontant eller ved øjeblikkelig bank overførsel på stedet. På den måde undgås hængepartier og efterslæb.

Du kan læse mere om vurdering og rydning af dødsbo på https://www.dødsbo-rydning.dk/ 

Flere Nyheder